Vraagbaak: Hoe start ik met een ketogeen dieet

Vraagbaak: Hoe start ik met een ketogeen of koolhydraatarm dieet Je wilt gaan starten met een ketogeen en/of koolhydraatarm dieet dan is het handig als je alles op een pagina terug kunt vinden. Het begin is best ingewikkeld voor de meeste mensen, aangezien we met hele generaties zijn opgevoed met calorieën tellen en dat is nu net wat we met deze levenswijze NIET doen! Dit is onze introductie of te wel startpagina om goed en snel te beginnen met deze levenswijze. De invulling van deze pagina volgt zeer snel, dus er zijn nog geen linken waarop je kunt drinken. Ook wordt binnenkort een gratis downloadbaar boekje beschikbaar. Waarom koolhydraatarm? Wat is het verschil tussen koolhydraatarm en ketogeen? Wat zijn nu koolhydraten en wat doen ze in je lichaam? Wat zijn de voordelen van koolhydraatarm en ketogeen? Wat mag je eten? Wat mag je drinken? Wat is ketose? Ik heb diabetes, mag ik dan ook deze levenswijze volgen? Ik ben zwanger of geef borstvoeding, mag ik dan ook deze levenswijze volgen? Afvallen in ketose. Tellen van koolhydraten. Gevaren van een ketogeen dieet. Ketogriep en afkickverschijnselen. Hoe begin ik nu?