Spaanse broccolisoep met knoflookgamba’s en manchegoflinters

Een soep is altijd lekker en makkelijk. Je maakt een grote pan en vriest de rest van de overgebleven porties in voor later of je eet die week wat vaker soep. Soep zit boordevol met smaak en nutriënten en past bij uitstek in een koolhydraatarm dieet. Je kan er eigenlijk niet te veel van eten. Lust je geen gamba's ,vervang dit dan door andere stevige vis of bv kip.
Spaanse broccolisoep met knoflookgamba's en manchegoflinters
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
We zien steeds vaker heerlijke recepten van leden voorbij komen, en bij deze soep liep ons het water in de mond. Een heerlijke verantwoorde goed gevulde maaltijdsoep.
Porties
2 a 3 borden
Porties
2 a 3 borden
Spaanse broccolisoep met knoflookgamba's en manchegoflinters
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
We zien steeds vaker heerlijke recepten van leden voorbij komen, en bij deze soep liep ons het water in de mond. Een heerlijke verantwoorde goed gevulde maaltijdsoep.
Porties
2 a 3 borden
Porties
2 a 3 borden
Ingrediënten
Porties: borden
Eenheden:
Instructies
  1. Broccoliroosjes met gesneden ui in het water met bouillonblokjes opzetten.
  2. Gamba’s bakken in koekenpan.
  3. Als ze gaar zijn van schaal ontdoen.
  4. Soep pureren met staafmixer.
  5. Soep in diep bord gieten gamba’s in de soep leggen.
  6. De soep afmaken met 4 eetl room en wat flinters kaas.
Notities

Recept en foto van Sandra Doppenberg.

Deel dit Recept

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.