Visspies met rucolasaus

Vis spiesen met rucola saus In het weekend heb je soms helemaal geen tijd om lang in de keuken te staan en dan is dit snelle recept ideaal voor de zaterdagavond. Met een salade erbij en bv Koolhydraatarme ciabatta met koolhydraatarme heksenkaas een heerlijke maaltijd die snel gemaakt is. Dit gerecht is ook lekker met zeewolf filet of kabeljauwfilet in plaats van zalm. Niet alleen geschikt voor in de zomer op de barbecue, maar voor alle jaargetijden onder de grill of in een grill pan gewoon op je fornuis.
Visspies met rucolasaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Lekker vis recept van zalm spiesen met rucolasaus. Niet alleen in de zomer op de barbecue, maar in alle jaargetijden lekker van de grill of gemaakt in een grillpan. Voor de weekenden met drukke bezigheden een ideaal en snel recept.
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Visspies met rucolasaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Lekker vis recept van zalm spiesen met rucolasaus. Niet alleen in de zomer op de barbecue, maar in alle jaargetijden lekker van de grill of gemaakt in een grillpan. Voor de weekenden met drukke bezigheden een ideaal en snel recept.
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Snijd de zalm in 18 stukken en bestrooi met peper.
  2. Halveer de plakken ham in de lengte. Verdeel er de helft van de rucola over.
  3. Leg er een stuk zalm op en wikkel de ham om de zalm. Rijg 3 stukken aan 1 satéprikker.
  4. Hak de walnoten fijn en snijd de rest van de rucola fijn.
  5. Meng de rucola, noten, zure room en mierikswortel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  6. Bestrijk de visspiesen dun met de olie en gril ze op de barbecue, grill of grillpan in 5 min. rondom bruin en net gaar. Keer halverwege.
  7. Serveer de spiesen met de rucola saus.
Notities

Recept en foto Allerhande

Deel dit Recept

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.