Pagina inhoud
Ingrediënten
- 150 -200 gr kipfilet
- 1 el kokosolie om te bakken
- 1 bol mozzarella
- 1 tomaat
- rucola handvol
- 1/4 komkommer
- 1 el pijnboompitten geroosterd
- 1/2 el rode wijnazijn
- 1 el olijfolie
- evt Vloeibare zoetstof afhankelijk van smaak
- 1 tl Honing alleen voor Paleo
- peper
- zout
Porties: portie
Eenheden:
Instructies
- Snijd de kipfilet in reepjes of blokjes. Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak de kipfilet in een grillpan (of met kokosolie in een hapjespan).
- Snijd de tomaat, komkommer, mozzarella en tomaat in stukjes.
- Nu begin je met opbouwen. Begin met de kip, mozzarella, tomaat, komkommer en dan de rucola.
- Een lekkere dressing erover is de combinatie van olijfolie en rode wijnazijn en evt wat zoetstof. Sprenkel dit ook over je kapsalon. Peper en geroosterde pijnboompitten erover en genieten maar.
Deel dit Recept
Wij berekenen onze voedingswaarde op de Amerikaanse manier, dus de vezels moet je er nog vanaf trekken!