Pagina inhoud
Ingrediënten
- 125 gr zachte geitenkaas
- 50 gr lenteui
- 25 gr verse basilicum
- 25 gr walnoten
- 1 1/2 el olijfolie
Porties:
Eenheden:
Instructies
- Rooster de walnoten een paar minuten in een pan zonder olie of boter.
- Hak de walnoten, lenteui en basilicumblaadjes fijn in de keukenmachine.
- Voeg de geitenkaas en de olie toe en laat de machine opnieuw draaien.
- Schep het mengsel in een kom en serveer.
Notities
Tip: Je kunt ook alles fijn snijden en prakken met een vork tot een smeuïge massa.
Totaal aantal koolhydraten 0,7 per portie ( 4)
Voedingswaarde
Geitenkaas spread
Hoeveelheid Per Portie
Calorieën 47
Calorieën uit Vetten 36
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Totaal Vet 4g
6%
Verzadigd Vet 2g
10%
Meerv. Onverzadigd Vet 1g
Enkelv. Onverzadigd Vet 1g
Cholesterol 3mg
1%
Natrium 13mg
1%
Kalium 22mg
1%
Totaal Koolhydraten 1g
0%
Voedingsvezels 0.3g
1%
Suikers 0.1g
Eiwitten 2g
4%
Vitamine A
2%
Vitamine C
2%
Calcium
1%
Ijzer
0.2%
* Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.
Deel dit Recept
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.