Pagina inhoud
Ingrediënten
bodem
- 100 gram amandelmeel
- 2 el gebroken lijnzaad
- 2 el geraspte kaas
- 1 el kokosolie
- 1 el italiaanse kruiden
- 1 ei
vulling
- 1 aubergine met kaasschaaf gesneden
- 1 courgette met kaasschaaf gesneden
- 5 plakken belegen geitenkaas in stroken gesneden
- 1 bakje spekreepjes
- 5-6 eieren
- peper naar smaak
- 250 ml slagroom
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
- De eieren, slagroom en spekjes met peper mengen in een kom.
- Met de courgette, aubergine en kaas spiraalvormen maken.
- Aan het eind met een lepel het wat uit elkaar trekken zodat je het eimengsel ertussen kan gieten.
- Met een mes de spekjes die er bovenuit steken ertussen duwen.
- Ca 45 min op 160-170 in de oven.
- De tweede helft van de baktijd het rooster met de springvorm op de onderste stand schuiven.
- Goed kijken of het niet te hard gaat. Als de taart nog niet stevig genoeg is wat langer in de oven.
Notities
Recept van internet en aangepast door Sandra Doppenberg.
Foto van Sandra Doppenberg.
Deel dit Recept
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.