Pagina inhoud
Voedingsmiddel | Energie (kJ) | Energie (kcal) | Eiwit | Koolhydraten | Vet | Voedingsvezel | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Paprika groene rauw | 78 | 19 | 0.8 | 2.5 | 0.1 | 2.5 | ||
Paprika rode rauw | 106 | 25 | 0.8 | 4.3 | 0.1 | 1.8 | ||
Paprikapoeder | Paprika | 1498 | 359 | 15.0 | 35.0 | 13.0 | 20.9 | |
Paprika gele rauw | 105 | 25 | 0.7 | 3.9 | 0.2 | 2.5 | ||
Paprika oranje rauw | 116 | 28 | 0.8 | 4.7 | 0.3 | 1.7 |
Ingrediënten
- 2 paprika
- 250 gr gehakt
- 1 ui Groot
- 100 gr champignons
- 1 teentje knoflook
- peper
- 2 el kaas geraspt
- 1 el kruidenkaas bv philadelphia
- zout
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
- Maak de champignons schoon en snijd ze klein. Snipper een uitje en de knoflook.
- Gehakt met knoflook, champignons en uien in de pan bruin bakken.
- Paprika wassen en door 2 snijden, even de pitten weghalen, insmeren met kruidenkaas en in een ovenschaal leggen.
- Vul de paprika's met het gehaktmengsel en bestrooi ze met geraspte kaas.
- Plaats ze in een voorverwarmde oven op 180 graden in 20 min goud bruin tot de kaas gesmolten is.
Notities
Recept geplaatst op Facebook door Demi van der Waal
Let op: Onze recepten zijn berekend met een Amerikaans voedingswaardesysteem.
Dit betekent dat je de vezels van de koolhydraten moet aftrekken in de onderstaande voedingswaarde tabel!
Dit recept bevat ongeveer 10 kh pp
Voedingswaarde
Gevulde paprika uit de oven
Hoeveelheid Per Portie
Calorieën 511
Calorieën uit Vetten 288
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Totaal Vet 32g
49%
Verzadigd Vet 15g
75%
Meerv. Onverzadigd Vet 1g
Enkelv. Onverzadigd Vet 11g
Cholesterol 142mg
47%
Natrium 1899mg
79%
Kalium 829mg
24%
Totaal Koolhydraten 13g
4%
Voedingsvezels 3g
12%
Suikers 6g
Eiwitten 41g
82%
Vitamine A
12%
Vitamine C
143%
Calcium
22%
Ijzer
23%
* Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.
Deel dit Recept
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.