Pagina inhoud
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 150 gr cherrytomaten
- 200 gr kastanjechampignons
- 2 avocado Kleine
- limoensap van een halve limoen
- 30 gr pijnboompitten
- 2 el olijfolie extra vergine
- 1 teentje knoflook
- zout
- 1 klontje roomboter
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
- Maak vd courgette spirelli en blancheer deze.
- Champignons en tomaatjes snijden, eerst champignons 3 minuutjes laten bakken dan de tomaatjes er nog 2 minuten erbij.
- Haal het vruchtvlees uit de avocado en voeg er de limoen, olie, pijnboompitten, knoflook en zout toe en mix alles tot een saus.
- Giet de courgette af en roer de saus erdoor, voeg de champignons en tomaatjes eraan toe.
Notities
Bron vermelding: Ilona de Roover (Koolhydraatarme dieet met recepten)
Let op: Onze recepten zijn berekend met een Amerikaans voedingswaardesysteem.
Dit betekent dat je de vezels van de koolhydraten moet aftrekken in de onderstaande voedingswaarde tabel!
Dit gerecht bevat 11 kh per persoon.
Voedingswaarde
Courgettepasta met kastanje champignons en advocadosaus met een hamburger
Hoeveelheid Per Portie
Calorieën 253
Calorieën uit Vetten 180
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Totaal Vet 20g
31%
Verzadigd Vet 3g
15%
Meerv. Onverzadigd Vet 5g
Enkelv. Onverzadigd Vet 9g
Cholesterol 5mg
2%
Natrium 412mg
17%
Kalium 1207mg
34%
Totaal Koolhydraten 18g
6%
Voedingsvezels 7g
28%
Suikers 7g
Eiwitten 7g
14%
Vitamine A
20%
Vitamine C
70%
Calcium
4%
Ijzer
14%
* Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.
Deel dit Recept
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.