Pagina inhoud
Instructies
- Kook de eieren in 7 minuten bijna hard.
- Snijd ondertussen de artisjokharten in parten en de radijsjes in kwarten.
- Pel de eieren en snijd ze in parten.
- Klop de olie, mayonaise, mosterd en de helft van de dragon in een ruime schaal tot dressing.
- Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Voeg de artisjokharten, radijsjes en andijvie toe en meng het geheel door elkaar.
- Verdeel het ei over de salade en bestrooi met de rest van de dragon en de kappertjes.
Notities
Let op: Onze recepten zijn berekend met een Amerikaans voedingswaardesysteem.
Dit betekent dat je de vezels van de koolhydraten moet aftrekken in de onderstaande voedingswaarde tabel!
Voedingswaarde
Andijviesalade
Hoeveelheid Per Portie
Calorieën 245
Calorieën uit Vetten 189
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Totaal Vet 21g
32%
Verzadigd Vet 4g
20%
Meerv. Onverzadigd Vet 5g
Enkelv. Onverzadigd Vet 11g
Cholesterol 215mg
72%
Natrium 942mg
39%
Kalium 389mg
11%
Totaal Koolhydraten 7g
2%
Voedingsvezels 3g
12%
Suikers 2g
Eiwitten 8g
16%
Vitamine A
35%
Vitamine C
24%
Calcium
22%
Ijzer
11%
* Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën.
Recept uit allerhande.
Deel dit Recept
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.