Onze facebookgroepen 5/5 (6)

Wij groeien en groeien en groeien. Dat betekent dat we op onze ondersteunende facebookgroepen helaas een aantal regels hebben moeten instellen. Wat die regels zijn, welke groepen en pagina's wij hebben en wie er allemaal als moderator en beheerder is aangesteld om jullie te helpen vind je hieronder. De facebookgroepen: Wij volgen hier de koolhydraatarme methode (levenswijze) van www.slank4u2.nl Wij zijn onderverdeeld in drie facebookgroepen: streng = minder dan 20 KH = https://www.facebook.com/groups/1019830588099727/ gewoon = tussen de 20 en 50 KH = https://www.facebook.com/groups/317215338379249/ vrij = meer dan 50 KH = https://www.facebook.com/groups/634747543270890/ waar we 4 fasen van de Slank4u2 koolhydraatarme methode doen, Bij elke fase horen voedingslijsten. Voedingslijst : minder dan 20 gram koolhydraten per dag Voedingslijst Fase 2 (afvalfase)normaal : tussen 20 en 30 gr koolhydraten per dag Voedingslijst Fase 3: meer dan 50 gr koolhydraten per dag Wil je weten hoeveel macro nutriënten voedingsmiddelen bevatten, check dan onze lijst met NEVO waardes: NEVO voedingswaardelijst De regels op de groepen: Zoals gewoonlijk zijn er regels aan deze levensstijl verbonden, maar ook aan het gebruik van de facebookgroepen, waaraan je je moet houden. Deze regels zijn:
 • niet linken naar andere websites behalve naar de moedersite slank4u2 . Algemene linken naar nieuws of informatie en webshops mogen wel. Recepten van supermarkten zoals Allerhande, Jumbo enz mogen ook en filmpjes van YouTube van bv Tasty (mits kharm) mogen ook.
 • eigen recepten plaatsen, graag, maar zorg dat deze koolhydraat arm zijn, en dus ook de ingrediënten.
 • zet je een recept van een ander op de pagina, graag bronvermelding erbij vermelden.
 • foto's van recepten uit betaalde kookboeken mogen niet geplaatst worden in verband met copyright.

 • geef je advies aan een ander lid, hou je dan aan de algemene regels van koolhydraat arm zoals op de website beschreven staat

 • het promoten van jezelf, andere diëten en/of producten zijn verboden
 • discrimineren en/of het neerhalen/beledigen van andere leden of beheer is verboden
 • lees jezelf voordat je begint, goed in. Dit kan op deze website van slank4u2
 • plaats je een foto van een gerecht, zet dan ook gelijk het recept erbij. Dit voorkomt onnodig vragen.
 • wij zijn geen eet-maar-raak-site, maar een site voor koolhydraat arm dieet. Alles wat hier niet binnen past, zorgt voor frustratie en verwarring, zowel bij leden als bij de beheerders. Let hier op en zorg dat het gezellig en motiverend blijft voor iedereen.
 • is je reactie ineens weg, dan is dit waarschijnlijk omdat het niet koolhydraat arm was of niet past binnen de groep. Je kan dan verhaal halen bij een van de moderators of beheerders in een pb

 • het uitrekenen van je macronutriënten is als je niet goed in ketose raakt belangrijk. Zo weet je hoeveel vetten en eiwitten je lichaam nodig heeft om af te kunnen vallen. De handleiding vind je hier : Handleiding invullen Ketobuddy berekening

 • negatief commentaar op een foto of recept van een medelid werkt zeer demotiverend. Hou hier alsjeblieft rekening mee en behandel elkaar met respect!

 • discussies die uit de hand lopen door negatieve reacties. Wij sluiten dan de mogelijkheid om te reageren en halen de negatieve reacties eruit. Mensen die echt neerbuigend en beledigend zijn, worden van de site verwijderd.
 • recepten plaatsen juichen wij toe, echter geen linken of kopie recepten van boeken,. Met het plaatsen van recepten op facebook geef je automatisch toestemming om deze te verplaatsen naar de website slank4u2. Wij moeten namelijk de groep opruimen anders wordt het een onoverzichtelijke chaos en kan niemand meer iets vinden.

Wij hebben meerdere facebookgroepen waar je lid van kunt worden of die je kunt volgen: Pagina van Slank4u2 Jammie: koolhydraatarme recepten van supermarkten en andere websites Afvallen met Slank4u2 het Boter-Kaas-Eieren Dieet ( als je op een plateau zit) Kijk dus gewoon lekker rond op de website en de Facebook pagina's en groepen, er staan enorm veel gerechten op. Je kunt op de website een account aanmaken, wat veel nuttige informatie met zich mee brengt zoals het printen van boodschappenlijstjes, weekmenu’s samenstellen, recepten toevoegen, vinden van een dieetbuddy etc. Heb je nadat je je ingelezen hebt, nog steeds vragen, schroom dan niet, en stuur één van de moderaters of beheerders een pb en wij zullen je verder op weg helpen. Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je toch starten, denk dan eens aan onze 30 dagen keto challenge. Je krijgt een menu, alles is voor je opgeschreven en al doende raak je bekend met deze eetwijze en goed in ketose. Tot nu toe zijn er weinigen die geen kilo's en centimeters zijn geslonken. Je kunt het bestellen onder deze link op de website:30 dagen Keto challenge met menu Wil je ons vrijwilligersteam versterken in welke vorm dan ook, alles is bespreekbaar en je bent van harte welkom. Vele handen maken licht werk! Vriendelijke groet, Jolanda Peeters Christa Nagelhout Cindy Pierik Miranda Brosens-Stolk Carina Breijaert Jacquelien Korte Linda Voorburg

Please rate this

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.