Oepsie vispizza

Pizza, heerlijk zo’n lekkere punt die je zo even uit de hand opeet. Helaas zitten die veel te vol met koolhydraten en dat is nou juist wat wij niet willen. Dit is een recept om zelf een lekkere koolhydraatarme vispizza te maken met de oepsie. Zowel warm als koud erg lekker, dus heb je een stuk over, bewaar het voor de lunch van de volgende dag.

Print Friendly
Oepsie vispizza
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Heerlijke makkelijke piza met tonijn en koolhydraatarm uiteraard.
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Oepsie vispizza
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Heerlijke makkelijke piza met tonijn en koolhydraatarm uiteraard.
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
Oepsiebodem
Beleg
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
Oepsiebodem
  1. Alle ingrediënten in beslagkom mengen.
  2. Op bakpapier scheppen en een ronde vorm van maken.
  3. Bakken op 170 graden, ca. 10-15 minuten tot deze goudbruin is
pizza beleggen
  1. Pureer de eetlepel tomatenpuree met de 1,5 eetlepel kruidenroomkaas en gebruik dit als de saus.
  2. Beleg hierna je pizza naar keuze met de benoemde ingrediënten.
  3. Strooi de kaas eroverheen.
  4. Bak dit nog even af in de oven tot de kaas lekker is gesmolten.
Notities

Recept en foto van Sandra Doppenberg.

Deel dit Recept