Pagina inhoud

Koolhydraatarm Oosters Gehaktbrood
Een heerlijk koolhydraatarme Oosterse gehaktbrood. Met oosterse tinten en omhuld in spek.
Koolhydraatarm Oosters Gehaktbrood
Een heerlijk koolhydraatarme Oosterse gehaktbrood. Met oosterse tinten en omhuld in spek.
Porties Prep Tijd
1brood 20minuten
Kook Tijd
45minuten
Porties Prep Tijd
1brood 20minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Vet een bakvorm in en bekleed de vorm met ontbijtspek. Laat wat over de randjes hangen om straks dicht te vouwen.
  3. Meng het gehakt met de klein gesnipperde ui, lenteui, paprika en knoflook. Meng daarna het rauwe ei erdoor.
  4. Als alles goed gemengd is, meng dan de kokosmeel erdoor heen .
  5. Daarna de kruiden en sojasaus toevoegen. En weer goed mengen.
  6. Een laagje gehakt in de vorm doen.
  7. Dan de 3 hardgekookte gepelde eieren er heel in leggen.
  8. Verdeel de rest van het gehakt over de vorm zodat de eieren goed bedekt zijn. Alles goed aandrukken.
  9. Dan het ontbijtspek over de bovenkant dichtvouwen.
  10. 40 tot 45 minuten in de oven.
  11. Overtollig vet/vocht afgieten en dan opdienen.
Notities

Recept en foto van Danielle Schraven

Let op: Onze recepten zijn berekend met een Amerikaans voedingswaardesysteem.

Dit betekent dat je de vezels van de koolhydraten moet aftrekken in de onderstaande voedingswaarde tabel!

Wij hebben dit al voor je gedaan en per heel brood bevat dit gerecht 21 gr koolhydraten.
Geschikt voor : afval fase.

Print Friendly

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden…