Hartige spiraaltaart

Wat is er makkelijker dan een hartige taart in de koelkast of vriezer te hebben en als je weinig tijd hebt of trek, gewoon in de oven of magnetron en je kunt eten.
Je moet er wel even moeite voor doen, maar de oven neemt je veel werk uit handen.
Hier een heerlijke koolhydraatarme variant op de hartige taart.

Print Friendly
Hartige spiraaltaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Hartige taarten bestaan er in veel soorten en maten. Zo ook deze hele mooie koolhydraatarme spiraaltaart. Ik zou zeggen geniet ervan!
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Hartige spiraaltaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Hartige taarten bestaan er in veel soorten en maten. Zo ook deze hele mooie koolhydraatarme spiraaltaart. Ik zou zeggen geniet ervan!
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
vulling
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. De eieren, slagroom en spekjes met peper mengen in een kom.
  2. Met de courgette, aubergine en kaas spiraalvormen maken.
  3. Aan het eind met een lepel het wat uit elkaar trekken zodat je het eimengsel ertussen kan gieten.
  4. Met een mes de spekjes die er bovenuit steken ertussen duwen.
  5. Ca 45 min op 160-170 in de oven.
  6. De tweede helft van de baktijd het rooster met de springvorm op de onderste stand schuiven.
  7. Goed kijken of het niet te hard gaat. Als de taart nog niet stevig genoeg is wat langer in de oven.
Notities

Recept van internet en aangepast door Sandra Doppenberg.

Foto van Sandra Doppenberg.

Deel dit Recept